Horváth Éva kisfiával közös fotót posztolt

Forrás: Horváth Éva -
fotó kisfiú Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva kisfia május 7-én, anyák napján látta meg a napvilágot, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna a modell. A büszke anyuka már mutatott részleteket a csöppségből, most egy intim fotót tett közzé kettejükről.

Horváth Éva kisfia valamivel több, mint egy hónapja látta meg a napvilágot, május 7-én, anyák napján. A modell 38 évesen adott életet első gyermekének, akitől nagyobb ajándékot eddig még nem kapott az életben. Éva azóta büszke anyukaként már több részletet is megosztott kisfiáról, most újabb megható fotót tett közzé kettejükről a Facebook-oldalán.

A képen a modell és Kristóf látható, ahogy egymáshoz bújva pózolnak. A fotó intim, szeretetteljes hangulata egyből átjön, ahogy az az erős kapocs is, ami anya és fia között kialakult. A képen Kristóf gyengéden megsimítja Horváth Éva arcát, amitől mindannyian elolvadunk.

Így fest egy hónappal a szülés után Horváth Éva bikiniben

Irigylésre méltóan néz ki Horváth Éva. Alakját tekintve meg nem mondaná róla senki, hogy csupán egy hónapja hozta világra babáját. Nézd meg Horváth Évát bikiniben, egy hónappal a szülés után!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.