Egy Christian Dior ruha körbejárt idén tavasszal Hollywoodban a sztárok között. Nem is emlékszünk olyanra, hogy egy ruhát ennyi celeb viselt volna, ráadásul még Vajna Timihez is elért a Dior-költemény, amit Cannes-ban viselt.

A híressé vált Dior ruhát 2016 szeptemberében mutatták be, mint a 2017-es tavaszi-nyári kollekció darabját. Valójában több hasonló darabot viseltek a modellek, és hiába csábítgatott levendulaszínben Bella Hadid, a feketék vitték a prímet a celebek között.

Hiába csábítgatott levendulaszínben Bella Hadid, a híressé vált Dior ruhát feketében viselték a legtöbbet a hírességekForrás: Dior, Getty Images

A luxusmárka egyik kedvenc modellje, Bella Hadid elsők között viselte a vörös szőnyegen a hasonló szabású, csak éppen más színű Dior darabokat. Az áttetsző világosat 2016 októberében, majd a villantós levendulaszínűt januárban.

Bella HadidForrás: AFP/Nicholas Hunt

Minden színésznőt megelőzve, Bella Hadid után nem sokkal a világ első számú divatbloggere, Chiara Ferragni viselte a ruhát 2016 novemberében egy gálán.

Chiara FerragniForrás: AFP/Theo Wargo

Jing Tian február 16-án a Matt Damon főszereplésével készült A Nagy Fal kínai premierjén viselte a Dior darabot, amit egy kis változtatással kért, ugyanis mellrészen kapott egy bélést a ruha.

Jing TianForrás: AFP/Frazer Harrison

Emilia Schuele a ruha másik változatát viselte szintén februárban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.

Emilia SchueleForrás: AFP/Tobias Schwarz

Márciusban a párizsi divathéten, éppen a Dior-bemutatóra vette fel ugyanezt Anna Dello Russo, aki Anna Wintour után a legbefolyásosabb szakember a divatszakmában, jelenleg a japán Vogue főszerkesztője.

Anna Dello RussoForrás: Northfoto

Mia Moretti április 19-én, a Harper's Bazaar 150 éves fennállását ünnepelte a fekete Diorban.

Mia MorettiForrás: AFP/Andrew Toth

Május 18-án a modell, Lily Donaldson viselte a ruhát egy cannes-i partin. 

Lily DonaldsonForrás: Northfoto

Pár nappal később pedig Vajna Timi viselte szintén Cannes-ban, viszont nem áttetsző felsőrésszel.

Vajna TimiForrás: Instagram/Vajna Timi