Mi értelme van tamponnal vagy éppen vibrátorral sminkelni? Szerintünk semmi, néhány beauty blogger mégis kipróbálta a nem éppen hétköznapi technikákat. Szörnyülködésre fel!

Óvszer  

Valamikor tavaly jelentek meg a szilikonos sminkszivacsok, ezek főleg azért szerethetők, mert nem szívnak magukba alapozót, így nincs semmi pazarlás, amennyit kinyomsz a tubusból, az mind felkerül a bőrödre, ráadásul a tisztítására sem kell túl sok időt fordítanod. 

Ennek a textúráját és vele együtt ezt a praktikus technikát próbálják beauty bloggerek másként leutánozni. Mondanánk, hogy költséghatékonyabb módon, de hosszú távon ez valószínűleg nem áll meg. Így találták ki például az óvszeres megoldást, amibe vagy hagyományos sminkszivacsot, vagy akár testápolót tesznek. 

Vibrátor  

Újabb extrém megoldás a szilikonos szivacs helyettesítésére a vibrátor. Egy szintén szilikonos csiklóizgató keltette fel ugyanis két beauty blogger figyelmét, így be is mutatták egy videóban, miként funkcionál ebben az egészen új szerepben a szexuális segédeszköz. 

Tampon

Ha az előző kettőnek a szilikonos hatás miatt talán volt is némi értelme, erről az újabb módszerről még ezt sem mondhatjuk el. A tampon lényege ugyanis a nedvszívó képessége, így tényleg semmi értelme nincs alapozót nyomni rá. Mégis megtette egy lány, aki bemutatta, hogyan lehet ezzel az intim higiéniás eszközzel sminkelni. Mi inkább azt javasoljuk, használjátok ezt is rendeltetésszerűen.

18+

Az elborzasztó sminkelési ötletek itt még nem érnek véget. Nemrég ugyanis egy olyan videó került napvilágra, ahol egy lány a párja intim részével kísérelte meg elegyengetni az alapozót az arcán. Poénnak sem volt a legjobb, sminktippnek pedig katasztrofális.