Szörnynek hitték az Oroszország egén feltűnt repülőt!

Forrás: Youtube -
Oroszország repülő szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő látványban volt részük azoknak, akik nemrég repülőn Oroszország felett utaztak át. Egy furcsa, porló szörnyeteg haladt mellettük!

Első pillanatra kétségbeejtő látvány lehetett a magasban haladó porló szörnyeteg az Oroszország felett repülőknek, de hamar kiderült, hogy természetesen nem valamilyen furcsa teremtményről van szó, hanem egy másik repülőről.

Egy Boeing 787-est hittek szörnyetegnek Forrás: Youtube

Az első döbbenet után jött a második, hiszen ha ez egy sima gép, akkor miért húz ilyen félelmetes füstcsóvát? Kiderült, hogy nem valamilyen boszorkányságról van szó, sem természetfeletti dolgokról, csupán arról, hogy ilyen előfordul, még ha az egyszerű ember ritkán is látja. Az alacsony légnyomás és hőmérséklet, a felhők, a víz illetve a gőz együttes jelenléte idézi elő ezt az elképesztő jelenséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.