Bruce Willis és a családja Disneylandben járt: Fotók!

Bruce Willis család Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotók kerültek napvilágra az örökifjú Bruce Willisről: így mókázott Disneylandben a sztár. 

62 éves kora ellenére Bruce Willis úgy játszadozott Disneylandben, mint egy tini. A sztár nem csak habitusában, hanem ránézésre is letagadhatna néhány évet, egyszerűen nem fog rajta az idő vas foga.

Az egész család nagyon jól szórakozott a nem mindennapi programon Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega

A Disneylandben töltött időről számtalan fotó került napvilágra, többek között arról is, ahogy hullámvasutaznak a feleségével és a lányaival. A legviccesebb felvétel azonban mégis az, ahogy a Splash Mountainról leereszkedve Bruce csukott szemmel kapaszkodik.

A híres színész átadta magát Disneyland élvezeteinek Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega

A családi fotók mind vidám hangulatúak, bizonyára sokan irigykedve nézik, hogy ennyi év után is képesek ilyen felhőtlenül jól érezni magukat.

Bruce Willis imádja, ha a tekintetét beszippantják a popók

Bruce Willis a főszereplője annak a Miami partjainál készülő olasz reklámnak, amiben szexi csajok gyűrűjében tűnik majd fel. Víz, part, napsütés, dögös nők. Mit csinál ilyenkor egy férfi? Naná, hogy a forgatási szünetekben is bennük gyönyörködik: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.