Dögös fotókon szexizik Christina Aguilera

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano -
fotó Christina Aguilera szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke világsztár  megvillantotta a domborulatait, nehogy elfelejtsük milyen jól néz ki. De ezt a testet nem olyan egyszerű kiverni a fejünkből: Fotók!

Tavaly novemberben még arról szóltak a hírek, hogy a 36 éves énekesnő bizony látványosan meghízott, rossz formában van. Sokan kutatták a hízás okát, de semmi csámcsognivalót nem találtak azon kívül, hogy kövér lett és kész.

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

De úgy tűnik Christina hiúsága érthető módon nem bírta elviselni a kritikát, és gyorsan a tettek mezejére lépett, hogy visszaállítsa a róla kialakult pozitív képet. Nem csoda, hogy mindent megtett a változásért, hiszen az sokkal jobban tetszett neki, mikor arról cikkeztek a lapok, hogy szülés után is bomba jól néz ki.

Have fun and be safe everyone!!

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

A frissen napvilágra került fotók azonban valószínűleg eloszlatnak minden negatív kritikát a sztáranyuka külsejével kapcsolatban. Brutálisan szexi bikinis képek készültek róla, amelyekből csak úgy árad a forróság és az erotika.

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

A képek pedig nem meglepő módon felrobbantak az énekesnő instáján. Rengeteg komment érkezett és többszáz ezer kedvelés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.