Senki nem tudja, mi történhetett a zárt ajtók mögött, ami ilyen tragédiához vezetett. A 64 éves ásványrárói orvos gyermekük szeme láttára lőtte hasba feleségét, majd magával is végzett.

Köztiszteletben állt a 64 éves magyar orvos Ásványrárón, mindenki ismerte őt, feleségét és kislányukat. Éppen ezért senki nem tudja, hogy mi vezetett ehhez a borzalmas tragédiához. Egyelőre csak annyit derült ki, hogy az orvos meglőtte 42 éves feleségét, aki végül életben maradt. Ezek után bezárkózott a házba kislányával, majd magával is végzett.

Feleségére lőtt, majd magával is végzett az ásványrárói orvos - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Úgy tudni, hogy a hétéves gyermeknek nem esett baja, a nőt pedig a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szállították hasi sérüléssel. Prof. dr. Oláh Attila orvos-igazgató elmondta a Kisalföldnek, hogy a sérültet megoperálták. Állapota súlyos, de stabil. Túl van az életveszélyen" – hangsúlyozta. A lövöldöző orvosról kiderült, hogy ismert baleseti sebész volt a győri kórházban, felesége is az egészségügyben dolgozott. A férfi korábban pedig a Rába ETO labdarúgócsapatának, majd a férfi kézilabdacsapatának volt az orvosa.