William Levy sorozatsztár első báljába vitte el kislányát - Fotó!

Forrás: Instagram/William Levy -
William Levy bál tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
William Levy a kubai származású tévésztár megható pillanatról osztott meg videót Instagram-oldalán: első báljába vitte el kislányát, és eltancolta vele az első táncot.

William Levy a magyarok számára a telenovellákból lehet ismert, olyan sármos férfi, hogy még a latin Brad Pittként is szokás emlegetni. Sokak bánatára ez a gyönyörű férfi már foglalt, de senki nem fog szomorkodni tovább, ha meglátja, milyen megható videót posztolt a színész: megmutatta, hogyan táncolta el első táncát vele a kislánya!

William Levy első báljába vitte el kislányát Forrás: Instagram/William Levy

A kisgyerek gyönyörű hercegnőnként száguldott le a lépcsőn édesapja karjaiba, akinek biztosan gyűlt pár könnycsepp a szemében, amikor meglátta, milyen gyönyörű is az ő kicsi lánya! A papa is szépen felöltözött, így indultak el együtt az első bálba, ahol persze az első közös táncukat is eltáncolták!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.