Marjorie Goodson úgy néz ki, mint aki eladta a lelkét az ördögnek: 54 évesen ugyanis olyan teste van, amilyenről még néhány fiatalabb nő is csak álmodozik. 

Az 54 éves Marjorie Goodson hihetetlen testtel rendelkezik, amit nem is fél megmutatni. Az egykori balerina egy gyönyörű fotósorozattal bizonyítja, hogy a kor csak egy szám, és bizony ő még 50 felett is remekül érzi magát a bőrében. Na, mondjuk ebben a testben nem is csoda, hogy elégedett, hiszen olyan alakja van, amiről még a fiatalabbak is csak álmodhatnak.

Egyszerűen gyönyörű!Forrás: Andreea Radutoiu

Meztelenül mutatja meg testét a balerina, de vletlenül sem azért, hogy szexinek tűnjön: egyszerűen a ruhák eltakarták volna a lényeget! A feszülő izmokat, a tónusokat és mindazt, amit kitartó és kemény munka árán a gyermeke születése után is képes volt megtartani!

Marjorie Goodson még ma is elképesztően hajlékonyForrás: Andreea Radutoiu

Bár már nem úgy viselkedik a teste, mint egykor, ma még jobban élvezi a táncolást Marjorie. "Jól ismerem a testem minden rezdülését, és olyan dolgokra vagyok képes vele, amiket kezdő koromban nem tudtam megcsinálni köszönhetően a több évtizedes munkának" - mondta a nő.

Az 54 éves nőre bátran lehet irigykedniForrás: Andreea Radutoiu