Nicolas Cage nagyon rosszul néz ki: fotó!

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
fotó Nicolas Cage
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves színész szabályosan le van pukkanva. De vajon miért? 

A frissen napvilágra került fotókon Nicolas épp egy Sushi bárban tartózkodik, ahol még azt is látták, ahogy egy ázsiai nővel flörtölni kezdett. Nicolas igencsak lepukkant hatást keltett. A megjelenése eléggé visszataszító, úgy tűnik egyáltalán nem foglakozik a külsejével. Megdöbbentő módon még az sem zavarta, mikor a lesifotós lencsevégre kapta.

Íme a két nappal ezelőtt készült fotó a sztárról Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Lega

Ugyanúgy lakmározott és sörözött tovább, mintha mi sem történt volna. Ezek szerint ő egyáltalán nem érzi kínosnak a külsejét, pedig visszagondolva a korábbi önmagára, van miért sajnálkozi.

A Spice Girls egykori énekesnője nincs túl jő bőrben: Fotó!

Nem könnyű időszak van a háta mögött. Nemrég napvilágra került a családi kálváriája, amely válásba és alkudozásba torkollott, és ez még a legszebb része a történetnek. Kiderült ugyanis, hogy a férje rendszeresen bántalmazta fizikálisan és szexuálisan is a nejét. Nem csoda, hogy ez a külsején is meglátszik: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.