Bella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását!

2016. Cannes és a skarlátvörös estélyi

Bella Hadid, aki 2016-ra igazi divatikon lett, ebben az évben szállt be a puncivillantás trendjébe is. A magasan felvágott estélyi egyértelműen veszélyes volt, és ez be is igazolódott: Gigi húga hatalmasat villantott Cannes vörös szőnyegén.

Forrás: AFP, Northfoto

2017. A Dior parti és a mellbimbók

A párizsi divathét alatt a Dior nagyszabású partit rendezett, ahova Bella is hivatalos volt. A modell természetesen Diorban jelent meg az eseményen, hasonló darabban, amit utóbb Vajna Timin is láthattunk. Nála a villantás elmaradt, Bella viszont nem szégyenlősködött.

Forrás: Getty Images

2017. Egy bulizós este New Yorkban

Pár hónappal a szemérmetlen bimbóvillantás után már csak letapasztva láthattuk Bella melleit. Egy New York-i partizós estéhez választotta ezt az áttetsző ruhát, amit a manapság hozzá dukáló méretes bugyival viselt, illetve ragasztócsíkokkal. 

Forrás: Northfoto

2017. Újra Cannes, újra villantás

Úgy látszik, Bella számára a Cannes-i vörös szőnyeg villantásért kiált. Igaz, ezúttal a puncija kevésbé volt kint, inkább a bugyi dominált. De az nagyon.

Forrás: Northfoto, AFP

2017. A kifutón sem szégyenlős

A hétköznapokban nem villantó modelleknél is előfordul, hogy olyan ruhát kapnak a divatbemutatókon, amelyek bizony sokat mutatnak. Miért lett volna ez másként a fiatalabb Hadid-lánynál? Ezt az átlátszó fekete felsőt Alexandre Vauthier Haute Couture show-ján viselte júliusban. 

Forrás: AFP/Francois Guillot
2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegen
Még alig telt el pár hónap 2017-ből, amikor máris kijelenthettük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit!