Míg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! 

Palvin Barbit 13 évesen fedezték fel, és onnantól nem is volt megállás, jöttek sorban a magazinok címlapjai, szépen menetelt a Vogue és a Harper's Bazaar felé. 2010-től pedig a legnagyobb kifutókat is meghódította: első világélvonal-beli fellépése az év februárjában volt Milánóban, ráadásul mint a Prada modellje tűnt fel. Tavasszal már a párizsi divathéten is ott volt: a Louis Vuitton, a Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Jeremy Scott és Vivienne Westwood modelljeként. Egy év múlva már ő nyitotta meg a Chanel show-ját. Ekkor 18 éves volt, és már világhírű modellként jegyezték, amire a 2012-es Victoria Secret-divatbemutató még inkább ráerősített.

Palvin Barbit 13 évesen fedezték fel, és onnantól nem is volt megállás, jöttek sorban a magazinok címlapjaiForrás: Getty Images

2014-ben ezzel együtt már igazi hollywoodi hírességnek számított, aki minden partira bejáratos. Összeboronálták Justin Bieberrel, majd a One Direction egyik tagjával, Niel Horannal járt, később Lewis Hamiltonnal és Neymarral is kavart. Persze nemcsak a férfiak, hanem a legnagyobb márkák is rajongtak érte, rengeteg felkérést kapott különböző kampányokban. Nem is csoda, hogy a legjobban kereső modellek listáján az előkelő 17. helyet foglalta el az éves 4 millió dolláros, azaz több mint 1 milliárd forintos bevételével.

Modellként természetesen egyáltalán nem tartozik a szégyenlősek közé Palvin Barbi. Sok magazinnak pózolt félmeztelenül, vagy szinte teljesen meztelenül. Dögös képek készültek róla a Sports Illustrated és a Maxim magazinoknak, de a legprovokatívabbak a LOVE és a Lui magazinoknak, illetve a Lui naptárnak készültek. Azért persze Barbi Instagram-oldala is tartogat dögös meglepetéseket. Következzen a 24 legforróbb fotó!

/1710/A_24_201710612110
Magyar modellek szépségtitkai
Méltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Olvasd el a Life.hu cikkét!