A gyerekkor ártatlan, és nem része a tömény szexualitás. Persze már a pár évesek is tisztában vannak azzal, hogy a lányoknak puncijuk, a fiúknak pedig kukijuk van. Idővel szóba kerül, hogy hogyan születik a kisbaba, miért csókolózik anya és apa. Már mutattunk olyan játékokat, melyeket sose adnánk gyerek kezébe, ám amiket most bemutatunk, túlmennek a határon.

Buborékfújó 

Gonoszkodva mondhatnánk, hogy ez egy kétgenerációs játék. Amikor kifogyott belőle a folyadék, és a gyerek már nem játszik vele, a szülők vehetik birtokba. De nem vagyunk gonoszkodósak, így csupán annyit fűznénk hozzá, hogy remélhetőleg a véletlen szülte ezt a fajta kialakítást.

Szexista gyerekjátékok, melyek létezése teljességgel indokolatlanForrás: reddit.com

A megtorló, avagy WTF  

Látni fogod, hogy a listán szereplő játékok többségénél a gyártóknak van valamiféle mentsége, de erre itt nincs! Mégis, hogy gondolták ezt?

Szexista gyerekjátékok, melyek létezése teljességgel indokolatlanForrás: imgur.com

E. T.-ujj  

Ez a film annyira bájos, miért kellett egy ilyen játékot a piacra dobni? Mind tudjuk, hogy mire hasonlít. A funkcióját gyakorlatilag csak az határozza meg, hogy milyen reklámszatyorban vittük haza.

Forrás: imgur.com

Terhes kisbaba  

Egy baba, aki maga is babát vár. Mégis, kinek az agyszüleménye ez? Komolyan megkérdőjelezi, hogy milyen oldalon is játszik az, aki ilyet képes egy gyerek kezébe adni.

Forrás: imgur.com

Superman gumibaba  

Oh, pontosítok; Superman „ölelnivaló” baba. Ez eddig rendben is volna, de miért olyan a szája, mint egy profi, felnőtteknek való gumibabáé? A gyártók mégis mire gondoltak? Oda remekül el lehet rejteni a csokit, amit aztán éjjel el lehet majszolni, vagy Superman is leülhet a családi asztalhoz, és mondjuk meg tud enni egy virslit... másra nem merünk tippelni.

Forrás: imgur.com

Takarítószett  

Kis nemi sztereotípia, had tudja csak a kislány, hogy felnőttként hol lesz a helye. Ez az, amit a  feministák egész biztos, hogy nem fognak a pénztárhoz vinni. Mondjuk, ha van olyan csomagolása is, amin kisfiú tologatja ezt a pakkot, akkor abszolút felmentjük a gyártót.

Forrás: imgur.com

Spongyabob fiú  

Ha valakinek eddig ez kérdéses lett volna, úgy ez a játék számára főnyeremény. El se hisszük, hogy nem lehetett volna diszkrétebben, máshová helyezni azt a micsodát.

Forrás: imgur.com