Hujber Feri és felesége, Cynthia megállapodást kötöttek

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc megállapodás Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri és felesége között nagyon elmérgesedett a viszony, még feljelentést is tett Cynthia a férje ellen. Úgy tűnik azonban, hogy a tárgyalások helyett inkább a békés elválást választották: titokban megállapodást kötöttek. 

Hujber Feri lába alól nagyon kicsúszott a talaj, mindössze néhány hónap alatt. A színész zavaros Facebook-posztjaival került a figyelem középpontjába, majd a Mokkában történt bizarr megnyilvánulásai miatt. Ezek után, mint egy lavina, úgy indult meg Hujber Feri lefelé: kiderült, hogy kényszerítés vádja miatt indult ellene eljárás, és könnyű testi sértés miatt is.

Hujber Feri és Cynthia békében válnak el Forrás: TV2

A legutóbbi hírek szerint a színész Kanadába költözött, hogy új életet kezdjen, a vádakat pedig ejtette ellene Cynthia, úgy tűnik, inkább a békés elválás mellett döntöttek. A Ripost információja szerint

egy titkos megállapodást kötöttek egymással,

állítólag Feri belátta, hogy a békéhez az kell, ne lakjanak egy fedél alatt. Ezért költözött el a színész, felesége és a gyerekek pedig a szentendrei családi házban maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.