Pamela Anderson egyszerűen képtelen az öregedésre. Döbbenetes alakja van az 50 éves sztárnak. 

Nem csoda, hogy mindenki Pamela Anderson magánéletével van elfoglalva, hiszen a szexi sztárnak minden adottsága meg van egy párkapcsolathoz, ám a színésznő ennek ellenére is már régóta magányosan él. 

Ezért sokakban felcsillant a remény, mikor hírbe hozták Julian Assange újságíróval, de később az egykori Baywatch-lány elárulta, nincs köztük érzelmi viszony. Többen is meglepődtek mikor úgy nyilatkozott, hogy szívesen váltogatja a partnereit és él meg gyors, rövidke szerelmeket, miközben egy korábbi interjúban azt mondta: semmi nem hiányzik az életéből a meghitt intimitáson kívül

Ehhez a felvétel nincs nagyon mit hozzáfűzniForrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Ennek ellenére - vagy pont ezért - nagy sztárok is őt tekintik női ideálnak. Jenson Button például kifejezetten rajong az ötvenes szőkeségért, és ha ezt a friss képet nézzük, ez minden szempontból érthető is. 

Pamela alakja ugyanis egyszerűen tökéletes. Sehol egy deka felesleg és mindenhol csupa izom. Persze, bizonyára retusálták a sztár fotóját, de valószínűleg már a korrekció előtt is egy igen csinos nő állt a kamerák elé.