Láttál már pénisszel díszített kávét? Ráadásul éppen ejakuláló pénisszel dekoráltat? Most mindent bepótolhatsz.

Egyszerűen csak dicklatte néven fut az Instagram rendszerében az a profil, amelyen kizárólag kávékról készült képeket láthatunk. És annak ellenére, hogy egyszerű melegitalokkal van tele az oldal, több mint 70 ezer ember követi. 

Ez nyilván annak köszönhető, hogy a gőzölgő kávék tetején tejhabból rajzolt péniszek vannak. Kicsi, nagy, virágmintás, színes, egyszerű, lankadt, merev, egyenes, görbe - amit csak az ember el tud képzelni. 

Egyik-másik fotó egyébként rendkívül szellemes, és ha figyel az ember, még bizonyos társadalmi problémákra is felhívhatja a figyelmünket. Bizonyos információk szerint a kávékat készítő férfi eredetileg hagyományos coffee artist akart lenni, de már nem bánja, hogy ilyen különleges irányba sodorta az élet. 

Nemiszerv köröm, az új őrület: fotó!
A tevepatabugyi már a múlté, ugyanis most a lógó ékszerekkel tarkított fura bugyik tarolnak, meg a ciciablakos fürdőruhák. Nem beszélve az új küldetésekről: készíts magadnak szívcicit, meg belfiet, ami tulajdonképpen az üvegre trancsírozott feneked fotója. És még mindig van újdonság...