Már tavasszal azt jósoltuk, hogy 2017 a villantások éve lesz, és habár az év második felét nem nyomták meg olyan erősen a celebek, valóban nem volt hiány a meztelenkedésből a vörös szőnyegen sem. A 2016-os puncivillantós trend után idén inkább a pucér mellekre és meztelen popsikra került a hangsúly.

Áttetsző anyagok

Habár konkrétan semmi nem villant ki belőle, az egyik legízléstelenebb öltözék mégis Mel B kristályokkal rakott, intimékszeres outfitje volt. Ennél jóval ízlésesebb és stílusosabb volt Kendall Jenner popsivillantása a Met-gálán

Kendall Jenner, Mel BForrás: Getty Images

Mellbimbótapaszok

2017-ben kiderült, hogy a celebeknek fogalma sincs, mi a mellbimbótapasz valódi értelme. Persze más kérdés, amikor direkt feltűnő bimbótakarót választanak, de van az a fajta tapasz is, ami rendeltetésszerűen a diszkrét elfedésről szól. Victoria Harvey és Mary J Blige ezzel ellentétben jó feltűnően kivillantották, ami nagyon közönségesen mutatott.

Lady Victoria Harvey, Marj J BligeForrás: Getty Images, AFP

Cicikilógatók

2017-ben már az sem volt meglepő, amikor egy az egyben kilógtak a meztelen cicik. Nicki Minaj sem szégyenlősködött, aszimmetrikus zakójában csak az egyik melle kapott helyet. Ennél kevésbé művészi megoldás volt a realitysztár, Ester Dee villantása, aki fürdőruha-kollekciójának próbált egy kis hírverést adni villantásával. 

Ester Dee, Nicki Minaj"Forrás: Northfoto, Getty Images

2016 villantáskirálynője

Tavaly egyértelműen Bella Hadid vitte a prímet pucérkodás tekintetében, de idén sem hagyta ki a bugyi-, illetve mellbimbóvillantást.

Bella HadidForrás: Northfoto, Getty Images
5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)

Bella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását!

A trónkövetelő

Az idei év legsokkolóbb jelensége azonban nem Bella volt. Nem is lehetne, hiszen az outfitjeiből, bármennyire is kihívóak, soha nem hiányzik a stílusérzék. Ez nem mondható el azonban Sundy Carterről, aki ritka ízléstelen villantást mutatott be a vörös szőnyegen.

Sundy CarterForrás: Northfoto