Az is igazságtalan és brutális nevelési módszer, ha a gyermeket bezárják a sötét szobába, megütik vagy verbálisan megalázzák. Ám idén, sajnos több olyan eset is volt, amivel a kegyetlen szülők megmutatták igazi arcukat.

 

Fegyelmezés helyett, halálra rémisztette lányát  

Idén szeptemberben történt Ohióban az a megdöbbentő eset, mely során egy 6 éves kislány a szomszédhoz menekült, és sírva kérte, hogy védje meg őt az utcán ólálkodó bohóctól. Apja képtelen volt már hatni lányára, aki viselkedésével már az őrületbe kergette őt. Így kitalálta, hogy megijeszti egy félelmetes bohóc maszkban. A kisgyermek annyira megijedt, hogy először kimenekült a házukból, majd egy vadidegen nő autójában próbált menedéket találni, végül pedig a szomszédnál kötött ki. Aki nem is tétlenkedett, rálőtt az érthetetlen viselkedésű apára. A 6 éves lány valószínűleg egész életében coulrofóbiában fog szenvedni, azaz rettegni fog a bohócoktól.

Az apa bohóc maszkban üldözte lányát az utcán, fegyelmezési célzattal - IllusztrációForrás: Thinkstock

Kínozták, majd a malacok elé dobták a kisfiút  

A 7 éves Adrian olyan borzalmakat élt át pár hónap alatt, melyet soha senkinek nem lenne szabad. Apja és mostohaanyja, miután hozzájuk került a kisfiú módszeresen megalázták, éheztették, verték, kínzással felérő büntetésekben részesítették. A csontsoványra fogyott, meggyötört kisfiút végül egy székhez kötözték és hagyták éhen halni, testét pedig apja a disznók elé vetette. Az eset ugyan még 2015-ben történt, de idén kerültek elő új bizonyítékok az ügyben, fotók és videók, melyeken a kis Adrian kínzásai láthatóak. Idén született ítélet az ügyben: mindkét felnőttet életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték - a mostohaanya legkorábban 25, az apja 50 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.

Az apja halálra kínozta, majd megetette a disznókkal kisfiát, Adrian Jones-tForrás: kansascity.com
Forrás: Thinkstock
Üsd csak meg nyugodtan a gyerekedet!

Azt hiszed, a kézre vagy a pelusos popsira csapás nem számít? Ez a szösszenet azoknak íródott, akik már közel jártak ahhoz, hogy megüssék a gyereküket, vagy épp meg is tették, esetleg ismernek olyan szülőt, aki az előző két pont valamelyikének megfelel. Tessék, lehet csinálni, de a következmény nem marad el! Olvasd tovább!

  Borotva és pelenka  

Amerikában egy 12 éves lányt rossz jegyei miatt kegyetlenül megbüntetett anyja és mostohaapja. Levetkőztették, ráadtak egy pelenkát, leborotválták a haját és kizárták a házból. Rendőrök figyeltek fel az ajtón hisztérikusan dörömbölő lányra. A szülők börtönbüntetést kaptak.

A kislányt levetkőztették, ráadtak egy pelenkát, leborotválták a haját és kizárták a házbólForrás: Shutterstock

A csöpp lánykának már csak a holtestét találták meg  

Mit érdemel az a 3 éves gyermek, aki nem hajlandó meginni az esti tejét? Sherin Mathews apja úgy gondolta, hogy egyedül a sötétben, egy fához állva kell vezekelnie megbocsáthatatlan tettéért. A kislány vélhetően nagyon félt, és elfutott. Testére több mint 2 héttel később találtak rá. Apja és mostohaanyja ellen is eljárás indult, mivel kiderült, hogy bántalmazták a 3 éves gyermeket, és a szülők gondatlansága miatt következett be a halála.

A kegyetlen apa, Wesley Mathews és kislánya, Sherin MathewsForrás: Richardson Texas Police Departmanet, CBS News

Lemészárolta gyerekeit, feleségét és saját anyját  

William Bradford Bishop egyik este úgy döntött, hogy megfogja a kalapácsot és végleg leszámol addigi életével. Módszeresen járt egyik szobáról a másikra és agyonverte feleségét, édesanyját és 3 fiát, akik 5, 10 és 14 évesek voltak. A testeket szemrebbenés nélkül elégedte, majd elmenekült. Az eset még a 70-s években történt, de idén is előkerült az ügy, mivel a gyilkos apát a mai napig nem találják. Amennyiben még él, idén 81 éves a Bethesda hentesének keresztelt férfi, aki jelenleg is fent van az FBI legkeresettebb bűnözőinek listáján.

William Bradford Bishop egy furkósbottal verte halálra mindhárom fiát és a család többi tagját, majd eltűntForrás: FBI, Youtube