Hármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit.

"Egyetlen jó dolog maradt az életemben: elmondhatatlanul jó érzéssel tölt el három egészséges gyermekem látványa. Ám a tudat, hogy a feleségem nem veheti kezébe a piciket, én pedig soha többé nem ölelhetem őt, felemészt" - mondja a Blikknek a gyászóló férj, aki a kórházban végig felesége mellett volt. Azt meséli, már a szülés előtti napokban sem volt jól Letti. 

"Már a szülés sem volt zökkenőmentes, ám utána néhány órával a párom nem érezte jól magát. Hirtelen mindenki kapkodni kezdett: Letti tüdőembóliát kapott, összeomlott a keringése, elvesztettem. A feleségem jobb lába túlzott mértékben vizesedni kezdett a szülés előtti napokban, és köhögött is, annak ellenére, hogy nem volt beteges. Az egyetlen hibája az volt szegénynek, hogy túl magas volt a fájdalomküszöbe. Talán ha jobban látták volna rajta, hogy nincs jól, másképp alakul. Én most sírok ugyan, de aki ezt tette, az zokogni fog!" - mondta Tamás, aki nem nyugszik addig, ameddig meg nem találja a felelőst felesége haláláért

A másfél kilós ikrek jól vannak, az intenzíven tartják őket, ameddig el nem érik a 2,5 kilós súlyt. Tamás azt mondja, próbálja magát tartani, mert tudja, hogy a felesége is ezt szeretné, de be kell látnia, hogy minden segítségre szükségük van. 

Aki segítene a tragikus sorsú családon, az az alábbi számlaszámon megteheti:
OTP Bank, Tündérkör Alapítvány: 11738008-20899541
Közlemény: „ HÁRMASIKREKNEK!"