Rita Ora meztelen fotójától omladoznak a rajongók

2018 szexi fotó szilveszter Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora legfrissebb fotója felrobbantotta a netet: így köszöntötte a 2018-as évet. 

Rita Ora volt az MTV EMA 2017 Awards házigazdája, de a szexi sztár nem ezzel hívta fel magára a figyelmet. Sokkal inkább azzal a ruhával, amit az alkalomra választott, ugyanis a különleges dresszből kilógtak a fedetlen mellei.

Előtte pedig a hálóinges fotójával borzolta fel a kedélyeket, ami szintén roppant erotikusra sikeredett, de ezek még mindig nem olyan bevállalósak, mint a legutóbbi posztja. A 2018-as év tiszteletére ugyanis egy olyan kép került fel az énekesnő oldalára, amelyen teljesen meztelen.

Hi I’m Rita it’s nice to meet you 2018! @damon_baker

Rita Ora (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

A fotó közel félmillió kedvelést kapott egy nap alatt, és tucatjával érkeztek elismerő kommentek is.

Rita Ora megmutatta az új pasiját: fotó!

Rita Ora végre megmutatta a világnak a szerelmét, akivel már egy ideje együtt vannak, de igyekezték titokban tartani a kapcsolatukat. Tavaly októberben például paparazzi fotók készültek róluk Rómában, ebből pedig már sejteni lehetett, hogy valami van a két híresség között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.