terhesség Kylie Jenner szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta ment a találgatás Kylie Jennerrel kapcsolatban: senki sem tudta biztosan, hogy várandós-e. Nos, a kérdés eldőlt, olyannyira volt állapotos, hogy a kisbaba már meg is született.

Kylie a terhességével kapcsolatban nem adott ki információt, így a rajongóknak csak a találgatás maradt. Valószínűleg azért is titkolózott ennyire, hogy reality-je, a Life of Kylie még egy évadot kapjon, hiszen a terhességére és a szülésére biztosan mindenki kíváncsi lesz. Erre a 9 hónapra ugyanis beköltözött hozzájuk egy operatőr.

A Kardashian klán legfiatalabb tagja tegnap este jelentette be az Instán, hogy terhes volt és megszületett a kislánya. Elnézést kért a rajongóktól, hogy ilyen sokáig bizonytalanságban tartotta őket, de a várandósságát a legnagyobb nyugalomban szerette volna tölteni. Meggyőződése, hogy a kisbabák az édesanyjuk minden rezdülésére érzényen reagálnak, így kismamaként kerülte a stresszt. A Youtube-csatornájára pedig fel is töltött egy videót, amiben részleteket mutatott a szüléséről.

Kylie kislánya feburár elsején született meg, édesapja Travis Scott rapper, egy igazi rosszfiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.