kardos eszter kisbaba szülés Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kardos Eszter, a Barátok közt Vandája októberben jelentette be, hogy babát vár. Kisfia születését tegnap tudatta a színésznő.

"Mákszem a fedélzeten!Összeállt a nagy csapat!" - tudatta gyermeke születését a közösségi oldalán Kardos Eszter. A kicsi nevét még nem árulták el az újdonsült szülők, egy pár nappal ezelőtt posztolt ultrahangfelvétel melletti hashtagből tudható az is, hogy kisfiú.

Halálfélelme volt: meg akarták erőszakolni Détár Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-halalfelelme-volt-meg-akartak-eroszakolni-detar-enikot.htmlAz 54 éves színésznőt többször zaklatták, szakmán belül és civilben is. Épphogy megmenekült a nemi erőszaktól.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Harry herceg exei: Chelsy Davy és Cressida Bonas is kapnak meghívót az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180226-harry-herceg-exei-chelsy-davy-es-cressida-bonas-is-kapnak-meghivot-az-eskuvore.htmlChelsy Davy és Cressida Bonas is meghívást kaptak a májusi királyi esküvőre, közös bennük, hogy mindketten Harry herceg volt barátnői. Úgy tűnik, Meghan Markle-t egyáltalán nem zavarja a vetélytársak közelsége. TV + Sztárok--Harvey Weinsteint az utóbbi időben vádolták meg szexuális zaklatással, most cége is becsődölthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-harvey-weinsteint-az-utobbi-idoben-vadoltak-meg-szexualis-zaklatassal-most-cege-is-becsodolt.htmlHarvey Weinsteinnek nemcsak a jó híre ment tönkre, amikor többen is szexuális zaklatással vádolták, hanem most anyagilag is az ellehetetlenedés szélén áll. Cége, a The Weinstein Co. csődöt jelentett. TV + SztárokA rendőrök kihallgatták VV Fanni barátnőjét, Erikát, éjszakára is bent tartottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-a-rendorok-kihallgattak-vv-fanni-baratnojet-erikat-tippeket-adhatott-a-gyilkosnak.htmlNovozánszki Fanni, aki a médiában VV Fanni néven híresült el 2017. november 20-án tűnt el, holttestét a mai napig nem találják. Most barátnőjét, Erikát hallgatta ki a rendőrség. A nőt éjszakára is bent tartották a rendőrségen. TV + SztárokOrigoBrad Pitt édesanyja, Jane Pitt azt szeretné, ha fia újra Jennifer Anistonnal lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180226-brad-pitt-edesanyja-azt-szeretne-ha-fia-ujra-jennifer-anistonnal-lenne.htmlKiderült, hogy Brad Pitt édesanyja imádja Jennifer Anistont és azt szeretné, ha fia újra kibékülne a frissen elvált színésznővel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.