Csobot Adél és Istenes Bence már második gyermeküket várják. Mint kiderült: Nátán kistestvére is fiú lesz. A névválasztáshoz a család segítségét kérték, de mindenképp nemzetközi nevet szeretnének. 

Apósa, Istenes László interjúvolta meg Csobot Adélt a Mokkában arról, hogyan éli meg második várandósságát. Mint kiderül: másodjára is kisfiúnak adhat majd életet. A pár mindig is azt szerette volna, ha gyermekeik között kevés lesz a korkülönbség, ez sikerült is nekik, ám azt hitték, második gyermekük már kislány lesz, így főként lány nevekkel készültek. 

Egy babaváró bulin tudta meg a család is és ők is, hogy kisfiúnak ad majd életet a 12 hetes terhes énekesnő. Erről előtte csak Istenes Bences édesanyja és Adél édesanyja tudtak. Istenes László az interjú közben azt is elárulta, mindenkinek olyan színű ruhában kellett megjelennie a bulin, amilyen nemű kisdedre számít, így ő rózsaszín inget vett fel, és 3 lány névvel is készült. Adél ugyanis a családtagok segítségét kérte a névválasztáshoz. Egy tablót készített elő, amelyre mindenki felcsipeszelhette azt a nevet, amilyen néven a jövőben szólítani szeretné második gyermeküket. Azt mondja: sok jó ötletet kaptak, de Nátánhoz hasonlóan mindenképp nemzetközi nevet szeretnének adni második kisfiuknak is.