Nem titok, hogy Gordon Ramsay és apósa között nem felhőtlen a viszony, hiszen a séf miatt került börtönbe a férfi. Szabadulása után a sértett Chris Hutcheson arra készül, hogy leleplezi Gordon viselt dolgait egy botránykönyvben.

Gordon Ramsay nem a legszimpatikusabb személy a világon, az őt gyűlölők valószínűleg nem is sajnálják a sztárszakácsot azért, amire most az apósa készül ellene. Chris Hutcheson ugyanis éppen egy botránykönyvet készül kiadni a séf viselt dolgairól. Chris és Gordon 12 éven át voltak elválaszthatatlanok, az após irányította ugyanis a séf vállalatát egészen addig, míg ki nem derült, hogy eltűntetett pár milliót a saját számlájára, pontosabban 1,4 millió fontot.

Gordon Ramsay most biztos dühösebb, mint ahogy láthattuk bármelyik műsorában"Forrás: TV Paprika "

Abban az időben Hutcheson szörnyetegnek nevezte Gordont, a séf pedig azzal vágott vissza, hogy apósa egy diktátor. Végül Chris Hutchesonnak a csalás miatt börtönbe is kellett vonulnia, ugyanis a lopáshoz fel kellett törnie veje gépét, hogy elutalhassa magának a pénzeket. Szabadulása után pedig arra készül, könyvben mesél Gordon állítólagos viselt dolgairól. Az irományt pedig Chris feleségének cége fogja megjelentetni – írja a Daily Mail. Természetesen Gordon Ramsay dühöng, hiszen épp eleget ártott már apósa a családnak, a lánya, azaz a sztárszakács felesége már nem is áll szóba vele.