A tavasz legizgalmasabb szemhéjpúder-palettái: imádni fogod őket!

tavasz smink szemhéjpúder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy oly népszerűek a szemhéjpúder-paletták, hisz egy palettából el lehet készíteni a nappali és az alkalmi sminkünket is, sőt egy színesebbel a partisminket is. Emeld ki a tekintetedet egyéniségedhez illően a természetes, a rózsás, a színpompás és a csillogó textúrákkal. Szemrevaló újdonságok következnek!
  • Az üde pasztellszíneket kedvelőknek igazi csemege a szaténfényű Bourjois Paris Les Nude palettája.
Bourjois Paris Les Nude Forrás: Bourjois Paris
  • A természetes megjelenést kedvelőknek a Max Factor Nude & Rose Nude selymes palettája tökéletes választás a nappali és alkalmi viselethez.
Max Factor Nude & Rose Nude Forrás: Max Factor
  • A trendet követőknek a Rimmel London Glam Eyes HD minőségű ötszínű palettáit ajánlom. Különleges színpárosításainak köszönhetően mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illőt.
Rimmel London Glam Eyes HD Forrás: Rimmel
  • A limitált darabokra specializálódott sminkimádóknak a MAC Padma Lakshmi Desert Dusk négyrészes, színes palettája, és annak különleges csomagolása is magával ragadó lesz.
MAC Padma Lakshmi Desert Dusk Forrás: MAC
  • A színes egyéniségeket, akik mindig az aznapi outfittjükhöz igazítják a szemsminket, a Bourjois Paris Smoky Stories Quad szemhéjpúder-palettái tartják izgalomban.
Bourjois Paris Smoky Stories Quad Forrás: Bourjois Paris
  • Az extravagáns megjelenést kedvelőknek a színpigmentekben gazdag, matt és fényes textúrákat tartalmazó Rimmel London Colour Edition palettája igazi csemege.
Rimmel London Colour Edition Forrás: Rimmel
  • A professzionális HD minőséget kedvelőknek az ultratartós, csillogó Ben Nye Pearl Sheen palettája fenomenális.
Ben Nye Pearl Sheen Forrás: Ben Nye
  • Azok, akik az egyedi és különleges palettákat kedvelik, elképesztő színválasztékból tudják összeállítani az ultratartós palettájukat a Solone Makeup Flight Of Fancy kollekcióból.
Solone Makeup Flight Of Fancy Forrás: Solone makeup

Színekre fel, ragyogj színesen tavasszal is.

Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!

Te is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít eligazodni a mascarák világában. Következzen a top 10 szempillaspirál, amivel biztos a siker!

Frissítsd fel a ruhatáradat! Jöhet a tavaszi gardróbtakarítás http://www.life.hu/trend/20180323-tavaszi-gardrobtakaritas-frissitsd-fel-a-ruhataradat.htmlTavasszal valahogy különösen igénye van az embernek a megújulásra, arra, hogy rendet tegyen maga körül, kicsit rendszerezzen, megváljon bizonyos dolgoktól, amik csak feleslegesen a foglalják a helyet, és esetlegesen persze be is szerezzen helyettük ezt-azt. TrendOrigoGivenchy és Audrey Hepburn: a tervező és a múzsa, akiből divatikon letthttp://www.life.hu/trend/20180321-hubert-de-givenchy-divattervezo-91-evesen-elhunyt.html"Egyedül neki vannak olyan ruhái, amiben igazán önmagam vagyok. Ő messze több, mint egy tervező, ő személyiséget teremt" - mondta legnagyobb múzsája, Audrey Hepburn Givenchyről, a letisztult elegancia, az egyszerű vonalak, a rafinált részletek mesteréről, aki 91 évesen távozott az élők sorából. TrendOrigoSminkmustra a párizsi divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180313-sminkmustra-a-parizsi-divathetrol.htmlA párizsi divathét őrült pillanatai: a szezon legizgalmasabb, legszínesebb és legváltozatosabb divateseménye volt minden tekintetben. A sminkek káprázatosak, elgondolkoztatóak, nagyon dögösek voltak. Nézzük meg közelebbről, hogyan sminkelünk majd a következő szezonban! TrendOrigoFrissítsd fel a sminktáskád: szerezd be a tavasz őrületes újdonságaithttp://www.life.hu/trend/20180312-szerezd-be-a-tavasz-legujabb-sminktermekeit.htmlLarion Oscar sminkmester elhozta nektek a legdögösebb tavaszi újdonságokat a sminkek világából. TrendOrigoTavaszi bőrápolási tippekhttp://www.life.hu/trend/20180302-tavaszi-borapolasi-tippek.htmlLassan, de biztosan közeledik a tavasz: hatékony gondoskodással most megújíthatjuk bőrünk szerkezetét. TrendOrigoSharon Stone 60 évesen is bombaformában van! Eláruljuk szépségtitikait!http://www.life.hu/trend/20180306-a-60-eves-sharon-stone-szepsegtitkai.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Sharon Stone ma lett 60 éves. Ennyi idősen is bombasztikusan néz ki, ami nem is csoda, hiszen tudatosan foglalkozik magával. Eláruljuk szépségtitikait! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.