Nem csoda, hogy oly népszerűek a szemhéjpúder-paletták, hisz egy palettából el lehet készíteni a nappali és az alkalmi sminkünket is, sőt egy színesebbel a partisminket is. Emeld ki a tekintetedet egyéniségedhez illően a természetes, a rózsás, a színpompás és a csillogó textúrákkal. Szemrevaló újdonságok következnek!

  • Az üde pasztellszíneket kedvelőknek igazi csemege a szaténfényű Bourjois Paris Les Nude palettája.
Bourjois Paris Les NudeForrás: Bourjois Paris
  • A természetes megjelenést kedvelőknek a Max Factor Nude & Rose Nude selymes palettája tökéletes választás a nappali és alkalmi viselethez.
Max Factor Nude & Rose NudeForrás: Max Factor
  • A trendet követőknek a Rimmel London Glam Eyes HD minőségű ötszínű palettáit ajánlom. Különleges színpárosításainak köszönhetően mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illőt.
Rimmel London Glam Eyes HDForrás: Rimmel
  • A limitált darabokra specializálódott sminkimádóknak a MAC Padma Lakshmi Desert Dusk négyrészes, színes palettája, és annak különleges csomagolása is magával ragadó lesz.
MAC Padma Lakshmi Desert DuskForrás: MAC
  • A színes egyéniségeket, akik mindig az aznapi outfittjükhöz igazítják a szemsminket, a Bourjois Paris Smoky Stories Quad szemhéjpúder-palettái tartják izgalomban.
Bourjois Paris Smoky Stories QuadForrás: Bourjois Paris
  • Az extravagáns megjelenést kedvelőknek a színpigmentekben gazdag, matt és fényes textúrákat tartalmazó Rimmel London Colour Edition palettája igazi csemege.
Rimmel London Colour EditionForrás: Rimmel
  • A professzionális HD minőséget kedvelőknek az ultratartós, csillogó Ben Nye Pearl Sheen palettája fenomenális.
Ben Nye Pearl SheenForrás: Ben Nye
  • Azok, akik az egyedi és különleges palettákat kedvelik, elképesztő színválasztékból tudják összeállítani az ultratartós palettájukat a Solone Makeup Flight Of Fancy kollekcióból.
Solone Makeup Flight Of FancyForrás: Solone makeup

Színekre fel, ragyogj színesen tavasszal is.

Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!

Te is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít eligazodni a mascarák világában. Következzen a top 10 szempillaspirál, amivel biztos a siker!