Az orosz modell gyönyörű idomokkal rendelkezik, de ilyenből azért van egynéhány. Az ő különlegessége abban rejlik, hogy albínó, és megmutatja, milyen gyönyörűek is az ilyen emberek ruhában, vagy ruha nélkül.

Az orosz modell szépsége nem mindennapi: van valami földöntúliság a megjelenésében és fotóiban. A 33 éves Alisa Liss teste tökéletes, idomai nem hagynak kívánnivalót maguk után, de nem ez az ő igazi különlegessége, hanem az, hogy albínó. Képeinek ezért van teljesen más, kissé kivételes, rendkívüli hangulata.

Mellrákkal küzdött az albínó modellForrás: Instagram/Alisa Liss

De Alisa nemcsak azért mutatja meg magát, hogy sok kedvelést kapjon, képeivel üzen is az embereknek, elsősorban a nőknek. Az albínó modellt ugyanis a húszas éveiben mellrákkal diagnosztizálták. Pánikba esett, hiszen azt hitte, vége az életének.

Meztelenül mutatja meg testétForrás: Instagram/Alisa Liss

A kezelések miatt a nőiességét és magabiztosságát pedig teljesen elvesztette: melleit sebek fedték, ahogy a lelkét is. Édesanyja és nagyanyja is mellrákban haltak meg, nem sok esélyt látott a túlélésre. égül mégis sikerült kigyógyulnia a betegségből, egy mellműtéttel pedig valamit a nőiességéből is visszakapott: ezért mutatja hát meg a testét.

Alisa Liss\ Алиса Лисс (@liss_model) által megosztott bejegyzés,

Alisa Liss\ Алиса Лисс (@liss_model) által megosztott bejegyzés,