Így nézi együtt a meccset Istenes Bence és kisfia, Nátán: nagyon cukik

Istenes Nátán fia Istenes Bence apa foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence rendszeresen oszt meg felvételeket Nátánról, ám most a büszke anyuka az apa-fiú programot mutatta meg a nyilvánosságnak. Bence és kisfia hihetetlenül édesek, ugyanis együtt nézik a meccset, és együtt izgulnak. 

Csobot Adél és Istenes Bence bőven betekintést engednek életükbe, a rajongók legnagyobb örömére. Természetesen Nátánt sem rejtegetik, nagyon sok cuki pillanatot láthatunk az életéből. Az Adél által nemrég megosztott felvétel éppen ilyen: megmelengeti az ember szívét!

Így nézi együtt a meccset Istenes Bence és kisfia Forrás: Instagram/Csobot Adél

A büszke anyuka azt mutatta meg, hogyan nézi együtt a meccset apa és fia. Istenes Bencéék egy bécsi hotel tévéje előtt izgultak a játékért. Bence törölközőben ült az ágy szélén kisfia mellett, akiről azt is megtudtuk, hogy a pirosaknak szurkol. Elképesztően aranyos!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.