Michelle Pfeiffer szépségtrükk smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznője, Michelle Pfeiffer ma ünnepli 60. születésnapját! Mi a művésznő kortalan szépségének titka? A hiúsága!

Ennek érdekében naponta több kilométert fut, rendszeresen edzi testét. Régóta a vegán diéta megszállottja, nagyon körültekintően táplálkozik, és rengeteg folyadékot iszik. Ugyanilyen következetes a kozmetikumokkal kapcsolatban is. Kizárólag ökológiai és földbarát termékeket használ. Elkötelezetten hisz a természetes szépség értékeiben. A napi rituáléjába tartozik a hideg-meleg vizes, frissítő arcmosás. Bőrét arcolajjal ápolja, hetente arcpakolásokkal kényezteti magát. A sminkelést sem viszi túlzásba, éppen csak annyit használ a natúr kozmetikumokból, hogy kiemelje természetes szépségét.

60. születésnapját ünnepli Michelle Pfeiffer Forrás: Getty Images/Frederick M. Brown

Ultravékony alapozása szinte láthatatlan. Ezt úgy éri el, hogy első lépésként egy bőrtökéletesítő primert visz fel az arcára- Amikor elkészült az alapozással, egy ecsettel alaposan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozza a bőrébe. Ezután rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az arcát, kontúrmentesen összemosva az alapozóval. Végül lefixálja egy kis púderrel. Szemöldökét finoman élénkíti szemöldökporral, amit gondosan a hajszínéhez igazít. A szemfestéshez kedvenc árnyalatait használja, hogy még jobban kiemelje szemének kék színét: egy kis grafitszürkét satíroz a mozgószemhéjára és egy fekete szemceruzával mélyíti a szempillatövét. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki. Ajkát általában kedvenc barackos-rózsaszín árnyalatú ajakrúzsával festi ki. Ragyogj természetesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.