Hollywood ünnepelt színésznője, Michelle Pfeiffer ma ünnepli 60. születésnapját! Mi a művésznő kortalan szépségének titka? A hiúsága!

Ennek érdekében naponta több kilométert fut, rendszeresen edzi testét. Régóta a vegán diéta megszállottja, nagyon körültekintően táplálkozik, és rengeteg folyadékot iszik. Ugyanilyen következetes a kozmetikumokkal kapcsolatban is. Kizárólag ökológiai és földbarát termékeket használ. Elkötelezetten hisz a természetes szépség értékeiben. A napi rituáléjába tartozik a hideg-meleg vizes, frissítő arcmosás. Bőrét arcolajjal ápolja, hetente arcpakolásokkal kényezteti magát. A sminkelést sem viszi túlzásba, éppen csak annyit használ a natúr kozmetikumokból, hogy kiemelje természetes szépségét.

60. születésnapját ünnepli Michelle PfeifferForrás: Getty Images/Frederick M. Brown

Ultravékony alapozása szinte láthatatlan. Ezt úgy éri el, hogy első lépésként egy bőrtökéletesítő primert visz fel az arcára- Amikor elkészült az alapozással, egy ecsettel alaposan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozza a bőrébe. Ezután rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az arcát, kontúrmentesen összemosva az alapozóval. Végül lefixálja egy kis púderrel. Szemöldökét finoman élénkíti szemöldökporral, amit gondosan a hajszínéhez igazít. A szemfestéshez kedvenc árnyalatait használja, hogy még jobban kiemelje szemének kék színét: egy kis grafitszürkét satíroz a mozgószemhéjára és egy fekete szemceruzával mélyíti a szempillatövét. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki. Ajkát általában kedvenc barackos-rózsaszín árnyalatú ajakrúzsával festi ki. Ragyogj természetesen!