Kapócs Zsóka megmutatta kisfiát, Boriszt: fotó

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
kisfiú Kapócs Zsóka Borisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka kisfia, Borisz március végén jött a világra. Szülei már alig várták az érkezését, ez nem is csoda, hiszen hatévnyi küzdelem után sikerült megfoganni a kisfiúnak. Születése óta körülötte forog a szülei élete, Zsóka pedig néha még ma sem hiszi el, hogy ez tényleg a valóság.

Kapócs Zsóka hat év küzdelem, kudarc és keserűség után végre megkapta azt, amire mindig is vágyott: anya lett. Kisfia, Borisz március végén jött a világra, azóta aranyozza be szülei életét, akik egyformán kiveszik a részüket a tennivalókból.

Kapócs Zsóka nem tudja szoptatni kisfiát Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

„Vannak percek, amikor még ma sem hiszem el, hogy édesanya lettem. Sokáig vártam, hogy igazán átélhessem a nagy érzést, idő kellett hozzá. Nem is lehet siettetni. Az anyaüzemmód kialakulása egy folyamat, legalábbis én így tapasztaltam" – mondta a Story Magazinnak Zsóka.

Színtiszta, őszinte szeretetet érzek, amit még sosem tapasztaltam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.