Habár a vörös szőnyeg sem volt mentes a döbbenetes outfitektől, leginkább Gigi Hadid street style szettje okozott számunkra meglepetést. Kedvenc modellünk nem kisebb célt tűzött ki maga el, mint hogy újra divatba hozza a Buffalo holdjárót.

  • Akikben csalódtunk

A hét nagy csalódását Sharon Stone és Jessica Chastain okozták. A 60 éves Sharon Stone-t általában rendkívül fiatalos és üde stílusáért szoktuk dicsérni, most azonban nagyon mellényúlt. Ez a fejkendő, hiába egy márkás, gyöngyökkel kivarrt darab, csak öregítette. Jessica Chastain szintén kifogástalan stílusáról ismert, most viszont egy olyan aszimmetrikus ruhát választott, ami egyáltalán nem állt jól neki.  

Sharon Stone (balra) és Jessica Chastain (jobbra)Forrás: Getty Images
  • Farmer fehérneművel

Khloe Kardashian és a híres jégkorongos felesége, Melissa Engelland hasonló stílust választottak ezen a héten. Mindketten egy szűk farmerra, és egy csipkebodyra szavaztak, ami sokkal inkább tűnik fehérneműnek, mint vörös szőnyegre való viseletnek.

Khloe Kardashian (balra) és Melissa Engelland (jobbra)Forrás: Getty Images
  • Akik a villantásra mentek

A BET Awards díjátadó nem volt mentes a villantásoktól sem. A legprovokatívabb szerelést Blac Chyna és Alixis Skyy viselte. Utóbbi még a mellbimbóját is közszemlére tette, ahhoz képest Blac Chyna outfitje még szinte ízléses volt. 

Blac Chyna (balra) és Alixis Skyy (jobbra)Forrás: Getty Images
  • Gigi a divatdiktátor

Számtalanszor rászolgált már Gigi Hadid a street style ikon jelzőre, és ehhez mérten feszegeti is a határokat, és próbál ki az új dolgokat. Legújabb dobása a Buffalo holdjáró, amit New York utcáin sétálgatva viselt. A 90-es évek egyik igencsak trendi lábbelije ma már inkább szörnyülködésre ad okot, de lehet, hogy Gigi lábán nem is áll olyan rosszul. 

Gigi HadidForrás: Northfoto