Lajos herceg keresztelőjén nem vesz részt Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Carl Court -
Erzsébet királynő királyi család Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztosnak tűnik: Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vesznek részt Lajos herceg keresztelőjén hétfőn. Az okát is tudni lehet, szerencsére nem a királynő egészségével van baj. 

A BBC cikke szerint a II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem lesz ott Lajos herceg keresztelőjén hétfőn.

A Buckingham-palota közleménye szerint nem a királynő egészségével van probléma, mindössze annyi történt, hogy hétfőn érkezik vissza Norfolkból és rendkívül zsúfolt hét elé néz.

A kiálynő zsúfolt hét elé néz Forrás: AFP/Carl Court

A keresztelőn résztvevő szűk család vendéglistáját egyébként a Kensington-plaota már közzétette Twitter-oldalán. Eszerint Károly herceg és felesége, Kamilla, Sussex hercege és hercegnéje, Katalin hercegné szülei, valamint testvére, Pippa és férje is jelen lesznek.

Ezen kívül természetesen Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Lajos herceg testvérei is ott lesznek. És persze, a hat keresztszülő, akik a hercegi pár barátai közül kerültek ki: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, The Lady Laura Meade, Mrs. Robert Carter és Miss Lucy Middleton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.