Egy család élete számtalan dolog miatt fordulhat rosszra, akár egyik percről a másikra. A különböző traumákat, kézzelfogható eseményeket azonban van lehetőségük kezelni, segítséget kérni megoldásukhoz – persze sokszor ez elmarad, de erről már korábban írtunk. Ám mit tehetnek akkor, amikor egy túlvilági lény - szellem, démon – paranormális jelenései állnak a dolgok hátterében? Próbálják racionalizálni, azzal együtt élni, vagy netán szellemvadász segítségét kérik.

Számtalan szellemvideó kering az interneten, melyek valóságalapja igencsak megkérdőjelezhető. De azok, amiken gyerekek láthatóak, valahogy kevésbé tűnnek átverésnek. Összegyűjtöttünk hat videót, melyeken megmagyarázhatatlan eseményeket láthatunk - meg merjük kockáztatni, hogy kísérteteket, vagy legalábbis az emberi felfogóképesség határát súroló jelenéseket.

Forrás: Giphy
Szellemek a családban

A legtöbb paranormális szakértő azt mondja, hogy sokkal jobban kapcsolódunk a láthatatlan világhoz, mint gondolnánk. Van, aki csupán hisz benne, és van, aki meg is tapasztalta. Sőt olyanok is akadnak, akik „vadásznak" a paranormális jelenségekre. A következőkben olyan képeket mutatunk, amiktől nem biztos, hogy nyugodt lesz az éjszakád.

Lássuk hát, a hat szellemvideót:

1. Egy kislány körül furcsa dolgok történnek: először a szobájában, majd a nappaliban. Hidegrázós felvétel következik.

2. Ez a kisgyermek egy képzeletbeli baráthoz vagy egy szellemhez beszél? Lehetséges, hogy a kettő egy és ugyanaz.

3. Egy kis csöppség békésen alszik, majd hirtelen egy nagyon ijesztő dolog történik.

4. Egy kislány szobájában valami olyat vett fel a kamera, mely egyszerre félelmetes és rendkívül érdekes.

5. Valami követi a gyereket. Ezt a videót többször is meg fogod nézni egymás után.

6. Ez a két kislány valamitől nagyon megijedt. Egyszerűen lehetetlen, hogy a reakciójuk megjátszott legyen.