Az édesapák azok, akik biztonságot nyújtanak családjuknak, segítik és megvédik gyermekeiket. Sajnos azonban több olyan eset is előfordul, amikor épp az ellenkezőjét teszik, mint amit a társadalmi normák elvárnának tőlük.

 

Apák, akik saját családjukat mészárolták le (18+)

Korábban már írtunk anyákról, akik a legősibb ösztön ellenére, megölték saját gyermekeiket, sőt beszámoltunk olyan esetekről is, amikor a család legjobb barátjában sem kellett volna megbízni. Most olyan ördögi apákat mutatunk be, akik érthetetlen okokból fordultak saját családjuk ellen. Sokkoló tartalom következik!

Julian Emms  

Mit tehet egy apa, akinek gyermekéről kiderül, hogy halálos beteg? Elkezd gyógymód után kutatni, és ha megtalálja, a föld alól is megpróbál a kezelésre pénzt szerezni. Nem tett másként Emms sem, bár ő kissé megcsavarta a dolgot.

Michael Emms a motoneuron betegségek egy fajtájában szenvedett, apja pedig egy adománygyűjtő oldalon keresztül kért segítséget fia őssejtkezeléséhez. A történetük és a fotók meghatották az embereket, összesen több mint 6 millió forintnak megfelelő font gyűlt össze a számlán. Emms azonban meg sem próbált fián segíteni, az adományokból saját tartozásait rendezte. Míg ő saját életét egyenesbe hozta, fia meghalt. Annyi pénze sem maradt, hogy a 24 évesen elhunyt Michaelt eltemettesse. Csalásért ítélte el a bíróság.

Julian EmmsForrás: Youtube

Gregg J. Kleinmark

A 24 éves apának mindössze annyi lett volna a dolga, hogy megfürdesse 10 hónapos ikreit. Kleinmark sokkal több vizet engedett a kádba, mint kellett volna, de úgy gondolta jó lesz az úgy. Beleültette hát a két kisgyermeket, majd – mint aki jól végezte dolgát – kiment a fürdőszobából, hogy egy hordozható videojátékkal, három szobával arrébb játszhasson. Amíg apuka vígan nyomkodta a gombokat, a két kicsi belefulladt a fürdővízbe. A rendőrök azonnal letartóztatták, majd 2006-ban nyolcévnyi börtönbüntetésre ítélték.

Gregg J. KleinmarkForrás: Youtube

Aaron Schaffhausen  

A férfi látszólag boldog családapaként élt szeretett feleségével és három csodás lányukkal. Egyik nap azonban Schaffhausen neje bejelentette, hogy el akar válni. Miután elköltözött a gyerekekkel, a férfi nem volt képes beletörődni, és minden erejével azon volt, hogy visszavágjon exfeleségének. Azt akarta, hogy legalább akkora fájdalmat érezzen, mint ő.

2012-ben meg is született beteg elméjében ennek megvalósítása. Megszervezett egy találkozót gyermekeivel. Mivel volt neje nem akart vele találkozni, így ő nem sokkal előtte elment otthonról. Csak Schaffhausen és három lánya volt a házban, ám onnan már csak egy ember távozott élve. Az apa ugyanis brutális módon végzett saját gyermekeivel. Tettére a fekete koronát egy telefonhívással tette fel. A házból ugyanis felhívta volt feleségét, és élvezettel számolt be arról, hogy mit tett három csodás kislányukkal. Ezután megpróbált öngyilkos lenni, de a kiérkező rendőrök ezt megakadályozták. Jelenleg háromszoros életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

Aaron SchaffhausenForrás: Youtube

James Saltmarshall  

A 22 éves detroiti apuka aggódva hívta a 911-et, egy motelszobából, hogy azonnal küldjenek mentőt, mert a 8 hónapos lánya nem lélegzik. A gyermeket kórházba szállították, ám életét nem tudták megmenteni, 3 nappal később elhunyt. A rendőrség természetesen kihallgatta Saltmarshallt. A férfi elmondta, hogy 2017. április 20-án elaludt, miközben egy filmet nézett a nyolc hónapos Janiyah-val a karjaiban. Majd arra ébredt, hogy lánya nem lélegzik. Ez a sztori már eleve gyanús volt a nyomozóknak, mely a boncolás után egyértelműen hazugsággá vált a szemükben. A vizsgálat ugyanis megállapította, hogy a kislányt halála előtt bántalmazták és megerőszakolták.

Az ügy itt azonban nem ért véget, ugyanis egy másik orvosszakértő is megvizsgálta a kislány holttestét, aki nem talált erőszakra utaló jeleket, sőt, állítja, halálát valóban fulladás okozta, mely származhatott attól is, hogy az apa ráfeküdt, miközben aludtak. Ez alapján Saltmarshall ellen ejtették a vádakat, de a férfi perelni akar rágalmazásért. Arra hogy vajon miért vannak más véleményen az orvosok, választ eddig nem tudtak adni. Az ügy tehát a levegőben lóg.

James SaltmarshallForrás: Youtube