Ebben a hőségben a bőrünket is levetnénk olykor, ha lehetne, de legalább az összes éppen viselt ruhadarabunktól megszabadulnánk. A nudista strandok látogatói kiélvezhetik ezt a szabadságot, szinte a világ minden táján lehet találni jobbnál jobb meztelen fürdőzésre alkalmas területet. Akik már próbálták, most elárulják, melyek a legjobb nudista strandok.

Patara Beach – Törökország
A tengerpart egy hosszú, sekély és meleg vizű part, ami egy nem hivatalos nudista helyszín, ahol könnyű elbújni a többi turista elől, így senkinek nem tűnik fel a meztelenkedés. A nem kívánt figyelem elkerülése érdekében úgy 30 percet kell sétálni a tengerpart elejétől, és feltárul az oázis. „Egyedül leszel, békében" – írta az egyik látogató.

Sokan szeretnek meztelenül fürdőzni: itt megtehetik - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock/Alex Zabusik

Little Banana beach – Szkíathosz
Ez az egyetlen hivatalosan is nudista strand a szigeten, ennek ellenére nincsen tömeg. Csendes és nyugodt, valamint felszabadult pihenésre számíthat az, aki úgy dönt, szeretne egy kis naturalista élményt. „Kicsi, egyszerű és gyönyörű a tenger" – írta egy látogató a partról.


Red Beach – Kréta
A lenyűgöző vörös part kiváló helyszín azok számára, akik szeretnének megszabadulni a ruháiktól, és így élveznék a tenger simogatását. A nudisták és a kevésbé merész turisták között is nagyon népszerű helyszín. „Van egy igazán érintetlen hangulata a helynek, ahol távol kerülsz a civilizált világ minden feszültségétől, és átadhatod magad az elemek erejének" – írta egy látogató.