Kimmy Leahy 127 kiló, de súlyától függetlenül bátran hódol szenvedélyének, a rúdtáncnak.

Kimmy Leahy egy 32 éves, kétgyermekes családanya és testsúlya 127 kiló. Az első gyereke születése után megpróbálkozott a rúdtánccal, ami mára a szenvedélyé vált. Az sem érdekli, ha beszólnak neki.

Egy héten négyszer edz, és egy saját rudat is beszerzett az otthonába, hogy hobbijához még csak ki se kelljen mozdulnia a lakásból.

Annyira energikusnak és szabadnak érzem magam rúdtánc közben, mint korábban soha. Ma már bármikor gondolkodás nélkül fehérneműre vetkőzöm. Rájöttem, hogy minden méret lehet szexi. Teljesen mindegy, hogy nézel ki, bátran twerkelhetsz a rúd mellett" – nyilatkoza a DailyMailnek.

Kimmy elindított egy saját Instagram-oldalt is, ahol képeket és videókat is mutat arról, hogyan rúdtáncol. Persze előfordul, hogy durva kommenteket kap, volt, hogy kövér disznónak nevezte valaki. Először rosszul estek neki ezek a szavak, de ma már nem foglalkozik a rosszindulatú emberekkel.

Egyszerűen csak törlöm az ilyen stílusú hozzászólásokat. A rúd mindenkié, senki nem szabhatja meg, ki használhatja és ki nem."