Horvátországba utazott nyaralni párjával egy brit diák, Laura Denmar, aki nem azt kapta a pénzéért, amire számított. Mikor nem akart többet fizetni a szörnyű szálláshelyért, mint amennyit kellett, egy vascsővel megverték, kórházba kellett szállítani. 

A 26 éves brit Laura Denmar és párja, a 39 éves Jeremy Horvátországba, Splitbe utazott nyaralni. Az interneten foglaltak szállás egy hostelben, ahol 60 eurót fizettek éjszakánként. Elvileg a szállás az óvárosban lett volna, ám végül egy kietlen külvárosban hajtották álomra fejüket. 

A szálláson 30 szobára jutott egyetlen fürdőszoba és semmi sem működött. Laura azt  mondja, hogy utolsó napon hamarabb érkezett a takarítónő, közölte velük, hogy ha nem távoznak azonnal, többet kell fizetniük. Ha ezt nem teszik, hívja a rendőrséget. Laura kijelentette: nem hajlandó többet fizetni, hívják nyugodtan egy rendőrséget. 

Nem akart többet fizetni a szállásért, megverték (Képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

"Úgy gondoltuk, jobb, ha minél előbb elmegyünk, de a nő bezárta az ajtót" - mesélte a Mirrornak Laura.

A rendőrök helyett egy férfi jelent meg, aki szerintük a tulajdonos volt, párját felnyomták a falra, a lányt pedig egy vascsővel kezdte verni a nő. Kórházba kellett szállítani, fejét összevarrták, karja eltört, teste pedig több helyen zúzódott. 

"Szörnyű volt, ami velünk történt, és azt akarom, hogy senki más ne járjon így" - mondta Laura.