Tegnap este a First Man című filmmel - amiben Ryan Gosling alakítja Neil Armstrongot - megnyitotta kapuit a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A nyitónapon a színészek mellett más hírességek is megjelentek, ott volt többek között Palvin Barbi. 

  • Ha már a magyar modell is jelen volt, naná, hogy ő lett a legdögösebb a vörös szőnyegen. Az Armani Privé ruhát különleges szabása, mintája, és a rejtett részletek tették egyedivé, mint a szoknya alatti fekete csipke.
Palvin BarbiForrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
Palvin BarbiForrás: FilmMagic/2018 Jacopo Raule/Jacopo Raule
  • Sara Sampaio szintén egy Armani Privé estélyiben jelent meg az eseményen. Mi kevésbé kedveljünk az ilyen nagy masnikkal kombinált darabokat, de a ruha anyaga, esése csodás volt.
Sara SampaioForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
  • Modellekből nem volt hiány, Izabel Goulart egy ezüst ruhában tündökölt, ami igencsak szexi volt, mindeközben az elegancia sem hiányzott belőle.  
Izabel GoulartForrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Az olasz származású színésznő, Carolina Crescentini ruhája nem volt rossz választás, szép volt az esése, szépek voltak a díszek, bár a csillag minta kissé elcsépelt már. A színésznő sminkje viszont annyira rossz volt, olyan szerencsétlenül emelte ki az előnytelen vonásokat, és még öregítette is.
Carolina CrescentiniForrás: WireImage/2018 Stefania D'Alessandro/Stefania D'alessandro
Carolina CrescentiniForrás: Getty Images/2018 Maria Moratti/Contigo/Maria Moratti/Contigo
  • A színész, rendező, forgatókönyvíró, Sylvia Chang Susan Sarandonra emlékeztetett, ő szokott Cannes-ban ilyen menő nadrágkosztümökben megjelenni, természetesen napszemüveggel. Sylvia Chang szerelését is imádtuk. 
Sylvia ChangForrás: Getty Images/2018 Ernesto Ruscio/Ernesto Ruscio
  • Egy újabb modell, Gaia Weiss a ceruza szabású bőrszoknyára szavazott, amit egy gyönyörű blúzzal egészített ki. Egyszerű, elegáns és dögös volt.
Gaia WeissForrás: WireImage/2018 Elisabetta A. Villa/Elisabetta A. Villa
  • Nem hagyhatjuk ki a nyitófilm női főszereplőjét sem, Claire Foy a sokszor vissza-visszatérő pink és piros párosítást választotta. Egyébként csodálatosan festett, nemcsak a színek miatt, de a ruha szabása, és rajta a kendő is tökéletesen mutatott. 
Claire FoyForrás: WireImage/2018 Elisabetta A. Villa/Elisabetta A. Villa