Egyedül utazott el Franciaországba Somogyi Zoltán

Forrás: Somogyi Zoltán -
műsorvezető Somogyi Zoltán Franciaország utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somogyi Zoltán rögtönzött nyaralásán semmi sem úgy alakult, ahogy tervezte, mégis, életre szóló élményben volt része.

Már egy ideje fontolgatta a pár napos kiruccanást Somogyi Zoltán, aki egyébként is szívesen vág neki új, ismeretlen vidékek felfedezésének. A Sláger FM műsorvezetője ezúttal barátaival a csodaszép elzászi régiót szemelte ki kemping úti célnak, ám a sors másképp alakította a nyaralást.

"Eredetileg azt terveztük, hogy kempingezni megyünk a barátaimmal Franciaországba. Többször volt már erre példa, csaknem egész Európát bejártam már sátorral, ezért most is hasonlót terveztünk. Végül úgy alakult, hogy egyedül maradtam, de most nem is bántam annyira. Évek óta nem volt ennyi időm elmélkedni egy kicsit. Közel háromezer kilométert vezettem pár nap alatt, de még a tizenegy órás odautat is élveztem, feltöltött. Bár kempingezés volt a terv, egy személyre a szálloda még olcsóbbnak is bizonyult, így végül letettem a vadregényes szállásról" - árulta el a műsorvezető, aki igyekezett mindent felfedezni.

Somogyi Zoltán egyedül utazott el Franciaországba Forrás: Somogyi Zoltán

"Jártam autó múzeumban, ahol Chaplin autóját is megcsodálhattam. Vasút történeti kiállításon, ahol az Orient Expressz hangulatába kóstolhattam bele és egy világháborús bunkert is bejártam. Persze a helyi étel specialitások sem maradtak ki, lenyűgözött ez a régió."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.