Az USA-ban, Pennsylvania államban él az a házaspár, akik egy nap úgy döntöttek, meghívnak egy harmaik felet a kapcsolatuk. Ám nem csak alkalmi jelleggel gondoltál. Ma már házas hármasban élnek. 

Kilenc éve élt házasságban Mike és Kristina az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában. Egy napon úgy döntöttek, hogy meghívnak még egy ember a házasságukba. Egy eseményen találkoztak Ashley-vel, aki akkor még házas volt, ám már nem titkolta, hogy társat keres. 

Ma már édes hármasban élnek gyermekeikkelForrás: NORTHFOTO/Ashley Sweet / mediadrumworld.com/Ashley Sweet / Mediadrumworld.Com

Miután Ashley elvált, a pár közölte vele, hogy teljesen beleszerettek, szeretnék, ha velük élne. A nő rögtön beleegyezett, így már 10 hónapja alkotják közös kis házas hármasukat. Együtt nevelik 3 gyermeküket is, arról azonban nem szól a fáma, hogy a három gyermek Mike és Kristina házasságából született-e vagy esetleg Ashley is hozott a házasságából utódot. 

Hárman boldogabbnak érzik magukatForrás: NORTHFOTO/Ashley Sweet / mediadrumworld.com/Ashley Sweet / Mediadrumworld.Com

Ashley egyébként rengeteget dolgozik, így eleinte féltékeny volt, hogy Mike és Kristina több időt töltenek kettesben, de mára megtanulta kezelni a dolgot.