A kaliforniai Zach Kincaid mindenkinek meg akarta mutatani, milyen bozalom történt a családjával.

Zach a Facebookon mutatta meg koporsóban fekvő 29 éves feleségét és a még meg sem születet kisbabáját, akit egy ittas sofőr ölt meg. A sokkoló fotóval szeretné felhívni a figyelmet arra, mennyire veszélyes az ittas vezetés - írja a 24.hu.

Facebookon mutatta meg koporsóban fekvő feleségét és meg nem született babájukat Zach KincaidForrás: Facebook / zach.kincaid

Zach felesége, Krystil szeptember 9-én szenvedett autóbalesetet. Kocsijába 140 km/h sebeséggel csapódott be egy BMW. A balesetet okozó 28 éves sofőr alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült. Ő szinte sértetlenül szállt ki kocsijából. A nőt kórházba szállították, de sem őt, sem a 36 hetes kisbabáját nem tudták megmenteni. A fiatal anyuka négy nagyobb gyermeket hagyott maga után.

A sofőr a kaliforniai jog szerint egy ember haláláért felelős, a baba nem számít áldozatnak. Legfeljebb 10 évet kaphat, mert nem szándékosan okozta a tragédiát. Ezt Zach megkérdőjelezi, ugyanis szerinte az ittas vezetés mindenképpen szándékos emberölésnek számít. Petíciót indított azért, hogy meg nem született gyermeke életéért is megbűnhődjön a vétkes sofőr.