Egy férfi arról vallott, hogy olyannyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt. Elmondta azt is, hogy mi zajlik egy ilyen orgián pontosan: bár mondjuk azt amúgy sem nagyon nehéz elképzelni. Vagy mégis? A beszámolóját olvasva eldönthetitek, ebben a cikkünkben pedig videót is láthattok a rendezvényről

A 33 éves, fogászként dolgozó, csak Ryan néven azonosított férfi elárulta, a bulizás már azon a hajón elkezdődött, amivel a résztvevőket elvitték a szigetre, ahol egy ötcsillagos szállodában élhették ki minden vágyukat. A részt vevő férfiak pedig már a hajón kiválasztották maguknak azt a két lányt, aki az egész 4 napos buli alatt minden kívánságukat teljesíti majd - írja a The Sun nyomán a 24.hu.  

"15 perccel az indulás után már mindkettővel ágyban voltam" - vallotta, és hozzátette, a buli igazán a szigeten szabadul el, ahol már drogokkal várják az érkezőket. Köztük olyanokkal is, amelyekről a legtöbben még csak nem is hallottak, az egyik például egy rózsaszín por, amelyet felszippantva óriási szexéhsége támad az embernek.

"A legőrültebb dolog volt, amit az életem során csináltam, hogy egyszerre 15 lánnyal bújtam ágyba. Nem akartam, hogy az az óra valaha is véget érjen" - nyilatkozta a férfi, aki a négy nap után még befizetett újabb három napra, és természetesen a következőn is ott lesz. 

Forrás: --