A szállodai kávéfőző is megbetegíthet az utazás alatt

betegség szoba kávéfőző kávé fertőzés szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megörülnek, amikor meglátják, hogy a szállodai szobájuk kávéfőzővel is felszerelt. Egy kis ingyen koffeinre senki sem mond nemet. Ám azzal a lehetőséggel csak kevesen számolnak, hogy akár fertőzést is kaphatnak tőle. 

Néhány havi használat után érdemes ecettel átmosni a kávéfőzőket annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzéseket. A szállodai szobákba is gyakran tesznek kávéfőzőt, amelyből ingyen szerezhetjük be a szokásos koffeinadagunkat. Ki mondana erre nemet?

Ám honnan tudjuk, hogy ezek is olyan tiszták, mint amit otthon tartunk? A válasz egyszerű: nem tudhatjuk. A The Sun cikke szerint komoly fertőzéseket szedhetünk össze a nem megfelelően tisztán tartott kávéfőzőkből. Abban ne reménykedjünk, hogy a forró vizes főzés vagy akár az öblítés megöli a baktériumokat, ezt csak az alapos tisztítással érhetjük el.

Nem mindig tiszta a kávéfőző a szállodai szobákban Forrás: Shutterstock
Ilyen orgiák zajlanak a karib-tengeri Szexsziget-bulikon: egy résztvevő elárulta a részleteket (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181103-ilyen-orgiak-zajlanak-a-karibtengeri-szexsziget-bulikon-egy-resztvevo-elarulta-a-reszleteket.htmlEgy férfi arról vallott, hogy olyannyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt. Elmondta azt is, hogy mi zajlik egy ilyen orgián pontosan: bár mondjuk azt amúgy sem nagyon nehéz elképzelni. Vagy mégis? A beszámolóját olvasva eldönthetitek, ebben a cikkünkben pedig videót is láthattok a rendezvényről. Utazás--Barcelonából posztolt Bombera Krisztinahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181103-barcelonabol-posztolt-bombera-krisztina-televizios.htmlBarcelonába utazott a lányával Bombera Krisztina, ahonnan fel is töltött képeket a Facebook-oldalára. Utazás--Melltartó nélkül fotózták Babos Tímea teniszezőt Balinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-melltarto-nelkul-fotoztak-babos-timea-teniszezot-balin-nyaralt.htmlA Balin nyaraló Babos Tímea legújabb fotóját imádják a követői. Utazás--Dubajban mutatta meg bikinis testét Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-dubaiban-mutatta-meg-bikinis-testet-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA Facebook-fiókjára töltötte fel a fotót bikinis testéről a fitneszmami. UtazásSchobert Norbi nélkül utazott Rubint Réka Dubajbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-schobert-norbi-nelkul-utazott-rubint-reka-dubajba-szerelmes-uzenetet-irt.htmlMegható szerelmi vallomással jelentkezett a közösségi oldalán Rubint Réka. A fitneszmami jelenleg Dubajban van, ahova – úgy tűnik – Schobert Norbi nem tartott vele. UtazásOrigoVáratlanul megszakította a landolást Harry herceg és Meghan Markle repülőgépehttp://www.life.hu/lifeutazas/20181026-varatlanul-megszakitotta-a-landolast-harry-herceg-es-meghan-markle-repulogepe.htmlAz utolsó pillanatban meg kellett szakítania a landolást a Harry herceget és Meghan Markle-t szállító gépnek. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.