A nudista szexszállóban minden mocskos vágy kielégülhet: orgiákban is részt vehet az ember, ráadásul luxuskörülmények között. 

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére. Habár az újságíró a húgával érkezett, így kevés szexi programot tudott kipróbálni, részletesen beszámolt arról, miket látott.

Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A párok rendelhetnek videóst, aki felveszi őket szex közben, de orgiákra is lehetőség nyílik abban a helyiségben, ahol hatalmas pezsgőfürdő fokozza az élvezeteket. „Azt mindenképpen megtanultam ezen az úton, hogy a péniszek olyan egyediek, mint a hópelyhek” – írta a nő, aki szemtanúja volt egy erkélyen kibontakozó orgiának is. „Nézd, azon az erkélyen egy orgia zajlik” – figyelmeztette a húga, így már együtt figyelték, hogyan kényeztetik egymást a párok. Ebben a hotelben senkit nem néznek ki a különös szexuális szokásai, fétisei miatt, hiszen ide minden vendég azért érkezik, hogy ezeket kiélje.Természetesen az ellátásra sem lehet panasz: töménytelen mennyiségű étellel csillapíthatják az éhségüket az emberek, és ital is bőven a rendelkezésükre áll, hogy a gátlások könnyebben oldódjanak.