Egy brit újságíró-blogger úgy döntött, eltölt egy hetet Jamaicán, az úgynevezett szexüdülőben. Tapasztalatait később meg is osztotta az olvasóival.

Praisley épp a „Fiatal Swingerek Hetében" érkezett az üdülőbe, amely tele volt „szexi, mindenre kész, nyitott kapcsolatban élő fiatallal" – ahogyan ő fogalmaz.

Mindenhol meztelen embereket láttam, és öt perc sem kellett, máris egymásnak estek."

A nő elmondta, voltak a szálláshelyen olyan szakemberek is, akik előadásokat tartottak a pároknak arról, hogyan is fenekeljék el egymást, illetve az ostorral hogyan bánjanak.

Láttam egy olyan csoportot is, akik épp egymáson próbálták ki a vadiúj szexjátékokat. Láthatóan felettébb élvezték. Volt olyan, hogy egyszerre három embert láttam elélvezni, és bevallom, nehéz volt nem izgalomba jönni a látványtól..."

Praisley elmondta, hogy gyakori látvány volt, hogy meztelenül pancsoltak a párok a hotel medencéjében, és orálisan kényeztették egymást az erkélyen.

Tényleg hihetetlen, mi folyik odabent. Szingli nők és férfiak, valamint mindenre nyitott párok is eljönnek ide. Mindenhol ágyak és hangulatvilágítás... És persze van egy olyan szoba is, ahol van ketrec, nyitott zuhanyzó és szexhinta is. Csak leülsz valahova, és nézheted a többieket szex közben" – idézi a lányt a Daily Star.