A Nagy-Britanniában élő Ralphie Waplington még csak 1 éves, de máris milliókat keres. Édesanyja szerint fia máris modell és influenszer, rengeteg fényképet készítenek róla, és minden napra másik babakocsija van.

Nehéz elhinni, de az 1 éves Ralphie Waplington máris több mint 10 ezer fontot, azaz 3,5 millió forintnál is többet keresett már. Édesanyja, Stacey Woodhams azt mondja, fia máris modell és influenszer, egy ügynökség képviseli őt. 

Ő maga csinált a fiából véleményvezért az Instagramra feltöltött képeikkel. Mint mondta: a rokonoknak sem engedi, hogy posztoljanak a gyermekről anélkül, hogy ő jóvá ne hagyná a képeket - írja a The Sun.

"Ha olyan kép készül róla, amelyen mackóruhát visel, az arca maszatos, a haja kócos, az nem illik azokhoz a márkákhoz, amelyeket képvisel" - fogalmazott az édesanya. 

Mint mondta: rengeteget dolgoztak azért, hogy elérjék, amijük van, mindezt a gyermek érdekében. Ralphie ugyanis világmárkákat képvisel, minden napra más babakocsija van, a játékokra és a bútorokra sincs gondjuk. 

Stacey pedig azt is elárulta, hogy második gyermeket is terveznek, úgy vette észre, nagy a kereslet a gyermek influenszerekre.