Idén sokszor adtunk hírt egy újabb kis élet születéséről, amely mindig szívet melengető érzés, függetlenül attól, hogy első vagy akár harmadik baba érkezett-e a családokba. A hazai ismert emberek, sztárok gólyahíreiből szemezgettünk.

Kapócs Zsóka

Áprilisban kopogtatott a gólya a színésznőnél, aki érthető módon most végtelenül boldog időszakát éli. 

Megszületett az a fiú erre a Világra, aki mosolyogva, játszi könnyedséggel tud irányítani engem! Isten hozott Boriszkám, nagyon szeretlek! – írta Kapócs Zsóka a Facebook-oldalán.

Földes Eszter és Lovasi András

A Kiscsillag zenekar frontembere június közepén jelentette be a közösségi oldalán, hogy kisfia született. 

Gólyahír! Tegnap este megszületett kisfiúnk Lovasi Álmos Fülöp ❤️ Mindenki jól van. Végtelenül boldogok vagyunk... És köszönjük azt a rengeteg szeretetet, érdeklődést, amit kaptunk Tőletek ezalatt a 9 hónap alatt!

Nagy Adri

Az énekesnő első kisbabája június végén született, szüleitől pedig a Benedek nevet kapta.

Beni egészséges, életrevaló, gyönyörű kisfiú. Köszönjük, hogy ilyen sokan gondoltatok ránk az utolsó hetekben, napokban – írta Nagy Adri az Instagram-oldalán.

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnőnek augusztusban születtek meg a fiai - Bálint 1900 grammal, Bence pedig 1140 grammal látta meg a napvilágot -, de hónapokig titkolta, hogy ikrei lettek. A terhessége is problémás volt, valamint a picik körül sem volt minden rendben. Szerencsére mára már mindkét csöppség remekül van. 

Nagyon sok probléma volt a terhességem körül, emiatt nem volt annyira komfortos beszélnünk erről – mondta Zsuzsi a Mokkában.

Görög Zita

A modell harmadik gyermeke, Timon szeptember közepén érkezett, méghozzá nem is akárhogyan. Zita a vízben szülést választotta.

Görög Zita Timonnal a karjánForrás: Instagram/gorogzita

Kulcsár Edina és Csuti

Szeptemberben megszületett a modell és férje első gyermeke, Medox. Bár Edina nagyon szeretett volna természetes úton szülni, a baba fekvése miatt ez végül meghiúsult. 

Az orvosom elküldött egy specialistához, aki észrevette, hogy a baba arctartásos. Ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni"  - nyilatkozta Edina.

Kulcsár Edina és MedoxForrás: @krisztinajakab_photography

Voksán Virág 

Október elején született meg a DJ első gyermeke, Bence. A baba ferde fekvésű volt, így császármetszéssel jött a világra. 

Egyszerre felemelő és nagyon furcsa. Vannak bennem kétes érzések. Abban a pillanatban, hogy megszületik a gyereked, a hatalmas boldogság mellett azonnal elkezded félteni, rengeteg a kétely benned, és azon agyalsz, hogy vajon mindent jól csinálsz-e, és jó anyukája leszel-e. Teljesen más állapot, és én nem akarok erről hazudni senkinek, mert valójában nem minden olyan varázslatos, ahogy azt sokszor próbálják elhitetni" - nyilatkozta Virág.

Voksán Virág és BenceForrás: Instagram/Voksán Virág

Tápai Edina és Kucsera Gábor

A két sportoló második gyermeke, Milla november közepén jött a világra, császármetszéssel. 

Amíg a műtétemet befejezte az orvos, Gábor végigkövette a kislányunkat. Látta, ahogy a nővérek megmérik a súlyát, a testhosszát, és videóra is vette. Fantasztikus érzés volt, és persze azóta sem tudok betelni a kisbabámmal"  – nyilatkozta a boldog anyuka.

Kasza Tibi és Manker 

A pár első gyermeke, Lora Bella november végén érkezett, aki édesanyja szerint egy igazi kis angyal. 

8:47-kor megszületett a kislányunk, Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, és nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk!" – nyilatkozta a büszke apuka.

Mák Kata

A rádiós műsorvezetőről szeptemberben derült ki, hogy babát vár – még munkatársai sem tudtak róla –, december elején pedig már a karjaiban tarthatta a kisfiát. 

A vártnál kicsit hamarabb, de 4076 g-al és 56 cm-el megérkezett a kis hajas babánk"  – írta Kata a Facebook-oldalán.

Mák Katának december elején született meg a kisbabájaForrás: Facebook/Mák Kata