Nemcsak durva dekoltázsokkal sokkoltak a sztárok a vörös szőnyegen, kíméletlenül villantottak is. A tavalyi évhez képest talán kevesebb pucér pillanat jutott 2018-ra, de azért nem panaszkodhatunk. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket!

  • A bikinis modellekről híres Sports Illustrated magazin partiján Bianca Balti meglehetősen laza szerelésben jelent meg. Az egy dolog, hogy egyébként is teljesen átlátszott a ruha, de egy óvatlan pillanatban még a mellbimbója is kivillant.
Bianca BaltiForrás: Getty Images
  • 2016 volt a szeméremdombok villantásának éve, de az énekesnő, Halsey, úgy látszik, szívesen nosztalgiázik: a New York-i amFAR-gálán villantott egy nagyot csípőig felsliccelt ruhájában. 
HalseyForrás: Getty Images, Northfoto
  • Az albán származású énekesnő, Bleona Qereti az Oscar-gálát követő Vanity Fair partin kristályokkal kirakott mellbimbójával keltett feltűnést. 
Bleona QeretiForrás: Getty Images
  • Alexis Skyy a BET Awards-díj-átadón viselt igencsak provokatív, áttetsző ruhát. Nem szégyenlősködött, habár egy nude bugyit felvett, felül bátran megmutatta magát, pontosabban a mellbimbóját. 
Alexis SkyyForrás: Getty Images
  • Blac Chyna ugyenezen a díjátadón villantotta meg óriási méretű kebleit. Habár valamivel sejtelmesebb volt, hiszen a mellbimbók rejtve maradtak, de az elképesztő méret így is alaposan kirajzolódott.
Blac ChynaForrás: Getty Images