Korábban is foglalkoztunk már a lélekvándorlással, és bemutattunk pár érdekes történetet ezzel kapcsolatban. A következőkben olyan tweeteket gyűjtöttünk össze, amelyekben az előző életre kapunk „bizonyítékot", sőt. Az utolsóban a szellemvilág kerül előtérbe.

Évekkel ezelőtt a kisöcsém meghalt, majd kilenc hónappal később koraszülöttként világra jött a húgom. Négyéves lehetett, amikor azt mondta anyának: "Örülök, hogy újra veletek lehetek. Isten elvitt, mert nagyon beteg voltam, de ez nagyon szomorú dolog volt. Így azt mondta nekem, hogy visszajöhetek."

Amikor a négyéves unokahúgom meglátta egy képen az Eiffel-tornyot, azt mondta: "Sosem mehetek oda. Ott vágták le a fejemet".

Forrás: Shutterstock

Az unokaöcsém kétévesen elmesélte, hogy Botswanában harcolt. Amikor földgömböt adtunk a kezébe, meg tudta mutatni, hol élt pontosan.

Amikor kisgyerek voltam, a nagymamámmal megnéztük a Mary Poppinst. Egyszer csak felé fordultam, és azt mondtam: "Akkor is néztem már veled ezt, amikor kislány voltál". Erre ő megkérdezte tőlem, hogy mi volt akkor a nevem, én pedig mondtam, hogy Maud. Nagymamám nagymamáját hívták így.

A hároméves fiam átment a volt anyósomhoz karácsonykor. Amikor hazajött, azt mondta: „Láttam nagyapát. Senki más nem látta, csak én, de nagyon boldog volt." A nagyapja pár hónappal a fogantatása előtt halt meg. Aznap este égve hagytuk a villanyt.