Képzeld el, ahogy a lakáshirdetések között rálelsz egy impozáns, mégis visszafogott családi házra, amely maga a megtestesült amerikai álomlak. Elkezded pörgetni a bemutató képeit, de az alagsorhoz érve egyszer csak valami furcsa szerkezetre leszel figyelmes, amely leginkább egy modern köntösbe bújtatott középkori kínzóeszközre hasonlít. Igen, ez az, amit nők milliói irigyeltek az Ötven árnyalata-trilógiából: egy felnőttjátszószoba.

Színeit és kialakítását tekintve Christian Gray saját piros szobájánál sokkal visszafogottabb, de a BDSM-kedvelők számára így is tökéletes kis szentély. Arról nem is beszélve, hogy mint alapfelszereltség, ilyet igazán ritkán lehet látni. Azonban – bár a kép nehezen nevezhető szexuális töltetűnek – a hirdetési oldalak levetették az alagsorról készült fotót az eladóval, vagy maguk törölték.

Ez a ház piszkos kis titkokat rejtForrás: Bright MLS

Álszent világ  

Míg A Szürke-, sötét- és szabadság ötven árnyalata könyvek ott viríthattak a könyvesboltok kirakatában, a belőlük készült filmek plakátjai pedig eláraszthatták az utcákat, addig egy ilyen, kimondottan esztétikus fotó már túl sok volt. Hangsúlyoznám, hogy nem egy feketére festett, börtönt imitáló, kampókkal és láncokkal kirakott helyiségről van szó.

Forrás: Universal Pictures
Rendezd be otthonodat az Ötven árnyalata-filmekből ismert bútorokkal

Az Ötven árnyalata-könyvek világsikere után a mozivásznat is meghódította Anastasia Steele és Christian Grey története. Három filmen át követhetjük végig az erotika, a szerelem és a luxus triumvirátusát, amelyekért milliók rajonganak még a mai napig is. Most lehetőséged van arra, hogy A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata filmek az otthonodban is kézzelfoghatóvá váljanak, méghozzá a bennük látható bútorok és kiegészítők megvásárlásával.

Az, hogy kit mi izgat a hálószobában, miként élvezi partnerével a szexet, valóban magánügy, ám egy ilyen szadomazo-felszerelés bizony nem két fillér. Ezt pedig az eladó belekalkulálta a ház vételárába, amit jogosan szeretne leendő vásárlói tudtára adni. Sőt! Egy ilyen szobába az ember nem szívesen enged gyermekeket, márpedig ha az érdeklődő nem tud róla, és a háznézésre magával viszi csemetéit, bizony sokként érheti az alagsor.

Pincébe rejtett luxus-BDSM-szobaForrás: Instagram/vice

Nem beszélve arról, hogy ezzel a kis plusszal sok BDSM-kedvelő vásárlót nyerhetne meg magának a jelenlegi tulajdonos, akik bizony örülnének, ha nem nekik kellene szenvedélyük számára kialakítani egy erre alkalmas szobát.

A Pennsylvaniában található ház egyébként négy emeleti hálószobával, 2,5 fürdőszobával, egy hatalmas konyhával, keményfa padlóval és három kandallóval hívogatja az új lakókat, mindezt 750 000 dollárért.