Nagy szerelemnek indult Alex és Jordan kapcsolata, de hihetetlenül kegyetlenné vált. A nő mindennap embertelenül kínozta gyermekei apját. Jordan Worth lett az első nő Nagy-Britanniában, akit családon belüli erőszak miatt börtönre ítéltek.

Alex Skeel évekig volt kitéve fizikai és mentális bántalmazásnak a gyermekei anyja által. Esete annyira megrázó, hogy a BBC dokumentumfilmet csinált belőle. A most 22 éves férfi a kapcsolatuk kezdetén nem gyanakodott, hiszen Jordan kedves és törődő volt, habár akkor is csinált furcsa dolgokat, Alex azt hitte, csak figyelemre vágyik. A rémálom akkor kezdődött, amikor összeköltöztek, és évekig tartott.  Hogy miért tűrt? Mert félt attól, hogy a nő megöli, valamint attól, ha nem rajta tölti ki a dühét, akkor a gyermekeiken fogja.

Alex Skeelt évekig bántalmazta kegyetlenül a barátnőjeForrás: Youtube/BBC Three

A bántalmazások mindennapossá váltak, és különösen kegyetlenek voltak: forrásban lévő vízzel öntötte le Jordan Alexet, késsel támadt rá, borosüveget vert szét a fején. A bántalmazások váltak normálissá, és Alex csak annyit remélt az élettől, hogy talán az egyik nap kevesebbszer fogja őt megütni a barátnője, valamint várta a halált,  ami majdnem be is következett. Amikor ugyanis a rendőrök megmentették őt, olyan állapotban volt, hogy 10 napot sem tudott volna így élni. A barátnője ugyanis olykor az ételt is megvonta tőle. Az életét közvetve az egyik szomszédjának köszönheti, aki többször is rájuk hívta a rendőrséget. Az egyik alkalommal Alex mindent bevallott a hatóságnak, így ért véget számára a rémálom. Jordant hét és fél év börtönre ítélték, és Alex azért döntött úgy, hogy a nyilvánosság elé áll, mert másoknak is szeretne erőt adni, akik hasonló helyzetben vannak.